Indhold i denne sektion:

Stande på Netværksaftenen

På bett.dks netværksaften kan du besøge et udvalg af stande, som præsenterer nye projekter og materialer om læringsteknologi i Danmark. Er du tilmeldt bett.dk har du mulighed for at få en stand.

På standene kan du møde repræsentanter fra kommuner og firmaer og høre nærmere om deres projekter og tilbud til dig.

Årets stande

I år kan du fx. møde:

Hvilke mål har jeres kommune/skole for elevernes læring med it?

Kom og vend dine/jeres udfordringer, og hør hvordan vi kan indgå og styrke processen med sparring, gratis redskaber, blended learning-forløb m.m.

Kom og oplev Fable, verdens måske mest unikke uddannelsesrobot. 

Fable er oprindeligt udviklet på DTU (Center for Playware), i samarbejde med UCSJ, og testet af hundredevis af elever og studerende.

I dag bruges Fable på folkeskoler, gymnasier (STX & HTX), efterskoler og voksenuddannelser til undervisning i programmering, matematik, fysik og ikke mindst innovation.

Matematikportalen Skoledu.dk drives af tidligere matematiklærere, og på netværksaftenen kan du få en god snak med Lasse og Morten om jeres digitale behov på området.

Skoledu.dk vægter både træning og læring. Det sker gennem interaktive opgaver og værktøjer, hvor eleverne skal undersøge, forklare, løse problemer samt tegne og konstruere egne produkter. Samlet set kommer Skoledu.dk således omkring fælles mål for 1.-9.klasse.

Lad sofusTEACH holde styr på lærernes kompetencer.

Det digitale værktøj sofusTEACH skaber overblik over medarbejdernes kompetencer og hjælper skoleledelsen med at observere og udvikle skolens faglige potentiale.

Læs mere på sofus.dk

Vi glæder os til at vise dig Alineas nye portaler. Kom og oplev dem på netværksaftenen.

Airtame – det trådløse klasseværelse!

Danske Airtame viser hvordan man let kan skærmdele trådløst til projektorer og skærme. Med Airtame er BYOD sikret trådløst, alle uanset computer eller device kan nemt dele sin skærm. Mottoet er “Lad dig ikke begrænse af kabelernes tyranni, slip undervisningen fri!” 

Se mere på airtame.com/education og mød Airtame på Bett stand C161 og på UCL Netværksaftenen.

Kig forbi Systematics stand, hvor vi giver et indblik i læringsplatformen MoMo. MoMo er udviklet af lærere, hvilket blandt andet gør den intuitiv og letanvendelig.

I forlængelse heraf præsenterer vi Forløbsdatabasen, som er en samlet database over undervisningsforløb i DK. Som underviser kan du frit bruge Forløbsdatabasen – også selvom du ikke benytter læringsplatformen MoMo. Forløbsdatabasen er gratis og frit tilgængelig for alle i Danmark.

Besøg vores stand og få en snak med Mia og Mette om de seneste nyheder i CD-ORD og IntoWords – fx de nyeste Margit Gade skabeloner integreret i IntoWords Cloud, nemt opslag i IntoWords Ordbog, oprettelse af egne fagordslister og den nye CD-ORD 10.

Hør også om programmet MiVo, som er udviklet i samarbejde med Ordblindetræning og som giver eleverne den bedste skrivehjælp i CD-ORD og IntoWords.

Gør de svære overgange lettere – kom og se, hvad vi kan med vores 0-30 års strategi, hvor IT-systemer kan hænge sammen på tværs af institutioner, forvaltninger og kommuner.

Slå et smut forbi vores stand, hvor Mette og Katrine vil fortælle dig om, hvordan vores læse- og skrivestøtteprogrammer AppWriter og TxtAnalyser kan hjælpe både lærere og elever.  

Du kan også høre mere om de nyeste tilføjelser til programmerne, som vi løbende udvikler til at imødekomme vores brugeres behov.

Læs mere på Wizkids.dk

Vi glæder os til en hyggelig netværksaften!

Besøg markedskonsulenterne fra Gyldendal, og få en snak om vores nyeste tiltag indenfor digitale læremidler.

Der udleveres en drinkbillet ved henvendelse på standen

Airtame – det trådløse klasselokale.

Danske Airtame viser hvordan man let kan skærmdele trådløst til projektorer og skærme. Med Airtame er BYOD sikret trådløst, alle uanset computer eller device kan nemt dele sin skærm.Mottoet er “Lad dig ikke begrænse af kabelernes tyranni, slip undervisningen fri!”

Se mere på airtame.com/education og mød Airtame på Bett stand C161 og på UCL Netværksaftenen.

Om denne side