Indhold i denne sektion:

Studietur 12: Bow School – gode resultater trods svære vilkår

Turbeskrivelse

Bow School ligger i et indvandrerkvarter og var blandt Englands dårligst præsterende for 15 år siden. Nu bliver skolen fremhævet som en af verdens bedste storbyskoler i ghettoområder. Kom med og find ud af, hvad der fik udviklingen til at vende.

Skolen er en secondary school med elever i alderen 11-16 år. 89 % af eleverne på skolen har en anden etnisk oprindelse end britisk. Skolebygningen står i kontrast til lokalmiljøet ved at være nybygget og arkitekttegnet.

På skolen og i skoledistriktet har man haft fokus på bevidst brug af dataopsamling for at kunne træffe velargumenterede beslutninger. Man har desuden satset på kollaborativ og praksisnær kompetenceudvikling af ledere og lærere og et nært samarbejde med lokalområdet.

Under besøget på skolen får vi lejlighed til høre oplæg fra lærere og ledere om skolens særkende både i forhold pædagogik, intern kapacitetsopbygning blandt personalet, engagement i lokalområdet og datainformeret skoleledelse. Vi undersøger om /hvordan læringsteknologi har understøttet elevernes proces i forhold til at udvikle livsduelighed.  Eleverne viser os rundt på den splinternye skole med inspirerende og meget transparente læringsrum. Under frokosten er der mulighed for at stille de sidste afklarende spørgsmål til personalet på skolen.

Målgruppe

Skoleledere, læringsvejledere, lærere og konsulenter med interesse for skoleudvikling, der tager udgangspunkt i datainformeret ledelse, intern kapacitetsudvikling, læringsteknologi og synlig læring.

Turleder

Celine Ferot, pædagogisk konsulent, CFU, UCL
Telefon: +45 24 94 04 73
Mail: crlf@ucl.dk

Link

Se skolens hjemmeside

Mødetid/sted

Mødetid: kl. 8.00 i lobby på Strand Palace Hotel.

Arrangementet er inklusiv frokost.

Efter arrangementet er der mulighed for at nå Nordic Bett.

Transport

35 min til fods og med Underground.

Medbring Oystercard.

Om denne side