Indhold i denne sektion:

Studietur 6: Catching the wind – school leadership and high student achievement

Turbeskrivelse

Kom med og oplev, hvordan en skole i et udsat skoleområde fik vendt skuden fra elevflugt, ringe medarbejdertrivsel og svage præstationer til at blive et fyrtårn i lokalområdet for børn, uanset etniske baggrund.

Skolen er den fjerde skole i rækken af skoler, som den dygtige og engagerede leder Jim McLucas har sat på ret kurs igen.

Du får unik mulighed for at drøfte, hvordan data og børn bringes sammen gennem en substantiel og nærværende ledelse af skolen.

Som deltager får du mulighed for at høre Jims strategi for at udvikle skolers potentiale, skabe udvikling, retning og mening med skolens virke, når skolens elever udgør et udtræk af verdens etniciteter.

New City ligger i Londons nordvestkvarter. Et tidligere arbejderkvarter, der nu har en befolkning på over 80% af anden etnisk herkomst. Turen til skolen giver dig oplevelsen af Londons anden side.

Skolen er placeret nær konferencecentret med Bett Show, så du nemt kan besøge udstillingen om eftermiddagen.

Målgruppe

Turen giver alle med interesse for indvandring, integration, dansk som andetsprog og skoleledelse i flerkulturelle områder et spændende indblik i praksis.

Turleder

Lars Clausen, pædagogisk konsulent, Center for Undervisningsmidler, UCL
Telefon: +45 24 94 05 77
Mail: lacl@ucl.dk

Link

Se New City Primary Schools hjemmeside

Mødetid/sted

Mødetid er kl. 07:45 i lobbyen på Strand Palace Hotel.

Programmet på skolen varer fra 09:00 til 12:00.

Transport

Ca 1 time: Afgang til fods fra hotellet: 10 min. til Temple Station. Med District Line i små 30 min. til Upton Park Station. Til fods: 10 min. frem til skolen. Samlet strækning til fods: 1,5 km.

Turlederen forestår vejvisning tilbage til hotellet.

Om denne side